Cine suntem: prezentarea pe scurt a organizației

Forța Națională – scurtă prezentare

Partidul Forța Națională reprezintă o tânără formațiune politică patriotică, moderată, de orientare național-creștină, care adună forțele patriotice din România în scopul apărării și promovării valorilor naționale, a suveranității României, a economiei naționale și a drepturilor și libertăților fiecărui român.
Partidul Forța Națională este afiliat la Mișcarea pentru o Europă a Națiunilor și Libertății care însumează toate partidele patriotice din Europa și care este reprezentată în Parlamentul European de un grup europarlamentar propriu, Grupul Europa Națiunilor și Libertății care a devenit o voce foarte puternică în Europa în privința apărării națiunilor europene. Forța Națională este sprijinită în acest sens de europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, România având astfel prin Forța Națională o voce politică puternică în sânul mișcării naționaliste europene, aflate în plină ascensiune.
Partidul Forța Națională are ca prioritate îmbunătățirea nivelului de trai al românilor prin sprijinirea capitalului românesc și prin încurajarea producției autohtone, ceea ce va duce la costuri mai mici pentru viața de zi cu zi, dar și la crearea de locuri de muncă și la stabilitate economică. În prezent, ponderea uriașă a importurilor în viața românilor face ca, pe de o parte, costul vieții să fie foarte ridicat, iar pe de altă parte ca România să nu poată oferi locuri de muncă bine plătită, fiind total dependentă de multinaționale și de condițiile impuse de acestea: salarii mici, protecție fiscală, iar în final, scoaterea profiturilor în afara țării de unde nu mai produc niciun fel de dezvoltare pentru România.
Din punct de vedere doctrinar, Partidul Forța Națională promovează principiile și morala creștină, valorile românești și pune familia ca epicentru al societății. Forța Națională va avea în programul său programe de încurajare a natalității și de susținere a familiilor cu copii pentru a susține baza de dezvoltare a națiunii și a opri dezastrul demografic de după 1990.
Din punct de vedere politic, prioritatea Forței Naționale este apărarea Constituției și a legalității. Forța Națională va candida la alegerile parlamentare ca alternativă la partidele învechite și corupte, venind cu un program economic complex de relansare a României productive pe bază de firme românești, promovând transparența și debirocratizarea, precum și anularea exceselor de taxe și a felului ingrat în care românii sunt tratați de către autoritățile statului, fie că vorbim de persoane fizice, fie că e vorba de persoane juridice (firme).
Forța Națională susține afirmarea suveranității naționale în raportul cu Uniunea Europeană sau cu orice entitate străină, pe baza principiului că statul român are obligația să caute mai întâi interesul direct al națiunii române și al cetățenilor săi.
Forța Națională practică de aceea patriotismul economic și face din măsurile pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi scopul său principal. Politica FN se adresează așadar tuturor românilor, iar structurile partidului sunt deschise tuturor patrioților din România care doresc să pună umărul la reconstrucția țării.
Forța Națională este partidul tuturor celor care simt, gândesc și cred românește și care vor să se implice pentru scoaterea României din marasmul ultimilor 26 de ani. Partidul își promovează membrii pe criterii meritocratice, FN deosebindu-se în acest fel de toate celelalte partide politice din România.
În plan extern, Forța Națională este adepta bunelor relații de vecinătate cu toate țările din regiune, fiind o promotoare a păcii și a colaborării pentru că doar în acest fel putem construi o economie viabilă și garanta siguranța cetățenilor României.
În Forța Națională dialogul este modalitatea de adoptare a deciziilor, pe bază de argument, pentru că singura menire a partidului este să găsească cele mai bune soluții pentru România și să le pună apoi în aplicare.
În Forța Națională se găsesc specialiști din toate domeniile de activitate, astfel încât programul de guvernare și soluțiile pe care le propunem să fie bazate pe opiniile experților, să fie realiste, aplicabile și verificate.