Încă o dată Europa a fost scăldată în sânge nevinovat. Încă o dată spectrul terorismului a devenit realitate. O realitate crudă ce a lăsat puterile europene pro-imigrație și autoritățile neputincioase în fața urii pe care o răspândesc niște fanatici veniți parcă din cețurile Evului Mediu. Fanatism pe care nu îl vom putea combate decât  prin menținerea unui sistem de securitate adecvat și prin poziționarea fermă împotriva măsurilor externe de eliminare a valorilor naționale.

România va trebui să aleagă ferm între a aduce cu bună știință flagelul terorismului în interiorul granițelor ei sau a se impune în fața procesului de globalizare ce ne desconsideră ca stat și națiune.

Până în momentul în care vom fi într-adevar pregătiți și în care statul român va avea dreptul să își hotărască singur destinul, nu vom avea nici măcar speranța ca nu vom fi martorii acestor atrocități în casele noastre.

Este încă un semnal pe care clasa politică și autoritățile trebuie să îl aprecieze la justa sa valoare. Înainte de a ne angaja față de Europa că primim imigranți, credem că trebuie să fim consultați toți cei care locuim în România. Deoarece, o dată început, fluxul de imigranți nu va putea fi oprit.

Partidul Forța Națională este alături de victimele atentatului. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei plecați dintre noi în condiții atât de tragice!

 

Radu-Răzvan Bratu-Iorga

Prim-vicepreședinte

Partidul Forța Națională

18.08.2017